Ηλεκτροβελονισμός

Ηλεκτροβελονισμός

Ηλεκτροβελονισμος

ηλεκτροβελονισμός δεν έχει παρενέργειες και τα θεραπευτικά του αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Πολλοί επιστήμονες πλέον προτιμούν τον ηλεκτροβελονισμό σαν μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση πολλών  προβλημάτων επειδή δεν περιλαμβάνει το τρύπημα με βελόνα, ερεθισμούς, χρήση ή κατανάλωση φαρμακευτικών σκευασμάτων και δεν τραυματίζει το δέρμα. Οι έρευνες δείχνουν ότι σε 16 εφαρμογές ο ηλεκτροβελονισμός  μπορεί να βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Ο ηλεκτροβελονισμός βοηθά στη μείωση του βάρους, της κυτταρίτιδας, του στρες, της όρεξης  και ταυτόχρονα μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και τον μεταβολισμό.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν βουλιμικές τάσεις καθώς φαίνεται πως έχει θετική δράση και βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

 Ο ηλεκτροβελονισμός εξισορροπείται το νευρικό σύστημα, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ενίσχυσης του πεπτικού συστήματος, ενώ, όταν γίνει τοπικά, ο ηλεκτροβελονισμός επιτυγχάνει και σύσφιξη του σώματος. Μπορεί να συνδυαστεί με απλό βελονισμό ή με ωτοβελονισμό, ανάλογα με τις ανάγκες σου όσον αφορά στην απώλεια βάρους. Ο αριθμός των θεραπειών που χρειάζεται είναι εξατομικευμένος.

Τι πρέπει να ξέρετε;

  • Με τον ηλεκτροβελονισμό εκκρίνεται περισσότερη σερατονίνη, που είναι η ορμόνη της χαράς και αυτή φαίνεται να παίζει ρόλο στον περιορισμό της όρεξης.
  • Η διάρκεια κάθε συνεδρίας ηλεκτροβελονισμού καθορίζεται από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
  • Η χρήση του ηλεκτροβελονισμού απαγορεύεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης (κίνδυνος αποβολής του εμβρύου), σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρού βαθμού καρδιακή ανεπάρκεια, έμφραγμα μυοκαρδίου.
  • Το αποτέλεσμα του ηλεκτροβολισμού δεν γίνεται μόνο για την βελτίωση της επιδερμίδας, ενώ βοηθάει να αναγεννηθεί το δέρμα.
  • Ο ηλεκτροβελονισμός έχει αποδείξει επιστημονικά τα αποτελέσματα του.
  • Περίπου 3 εκατομμύρια Άγγλοι έχουν επιλέξει αυτή την μέθοδο για να λύσουν πολλά προβλήματα στο σώμα και το πρόσωπο.
  • Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή!

Ο ηλεκτροβελονισμός βασίζεται στην ισορροπία. Ισορροπημένη διατροφή, σωστή άσκηση, αρμονική σκέψη και επαρκής ύπνος είναι απαραίτητα στοιχεία .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skip to content