Mάθε τα μυστικά της Διαλειμματικής Νηστείας.

Mάθε τα μυστικά της Διαλειμματικής Νηστείας.

Η διαλειμματική νηστεία είναι μία μέθοδος σίτισης , στην οποία ορκίζονται διάσημοι και μη σε όλο τον κόσμο. Υπόσχεται πιο γρήγορη απώλεια βάρους, διατήρηση μίας καλύτερης κυτταρικής υγείας,

βελτίωση της ενέργειας και της διάθεσης και πολλά ακόμα ΜΥΣΤΙΚΑ που θα μάθεις στο video μας!

Mάθε τα μυστικά της Διαλειμματικής Νηστείας.
Διαλειμματική νηστεία: Η μέθοδος που υπόσχεται θαύματα!

Τι θα ακούσεις σ αυτό το βίντεο ;

Θα ακούσεις, θα δεις και θα μάθεις όλα τα μυστικά της Διαλειμμαστικής Νηστείας, όπως ότι η ώρα σίτισης διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο . Θα μάθεις επίσης τι πραγματικά επιτρέπεται να καταναλώνεις τις ώρες της νηστείας για να μην κάνεις λάθη!

Ποιοι μύθοι υπάρχουν γύρω απ αυτή την υπέροχη μέθοδο; Πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε απέναντι στις θερμίδες κατα τη νηστεία αλλά και την ώρα σίτισης; Και ποια η θέση του ύπνου στην αποτελεσματικότητα της ΔΝ; Ιδιαίτερα εσύ που θες να χάσεις ΑΜΕΣΑ λίπος θα πάρεις απαντήσεις που δεν τις φανταζόσουν .

Πώς θα λάβεις το βίντεο; Και τι κόστος;

Για να λάβεις το βίντεο χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί μας και να το έχεις μέσα σε μερικές ώρες στην οθόνη σου και να το απολαύσεις όσες φορές θέλεις. Το κόστος του βίντεο είναι 15 ευρώ . Επικοινώνησε μαζί μας στο email: info@activeat.gr , in: activeat.gr / antigoni_chalkia f: Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά , διαιτολόγος – διατροφολόγος

Ποιοι είμαστε;

Η Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος με μάστερ στην τοξικολογία και δίπλωμα στο ηλεκτροβελονισμό. Είναι ιδιοκτήτρια του Activeat , διατηρεί Διαιτολογικό κέντρο στη Λάρισα, στο οποίο γίνονται εξειδικευμένες μετρήσεις και αναλαμβάνει περιστατικά από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της, να ανακαλύπτει την καλύτερη εκδοχή του ανθρώπου που συμβουλεύει. Θεωρεί σημαντικό να βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται και να πετυχαίνουν μαζί το στόχο που θέτουν. Εξ άλλου, πιστεύει ότι μία προσπάθεια είναι πιο εύκολη όταν τη μοιράζεσαι .

Από το 2016, είναι καθηγήτρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου διδάσκει αθλητική διατροφή , την οποία θεωρεί μεγάλη της αγάπη μιας που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό από παιδική ηλικία.

Mάθε τα μυστικά της Διαλειμματικής Νηστείας.
Στη φωτογραφία η Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά !

Ο Δρ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας απέκτησε το πτυχίο του ‘Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, το 2010’ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με βαθμό «Άριστα» κερδίζοντας έτσι υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα ‘Εφαρμογές Μοριακής Βιολογίας – Μοριακή Γεντική – Διαγνωστικοί Δείκτες’ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στην συνέχεια ακολούθησε το διδακτορικό δίπλωμα στη ‘Βιοχημεία’ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας..

Κατά την διάρκεια της διδακτορικής του διατριβής μελέτησε την βιοχημεία των αντιοξειδωτικών τροφών ενώ παράλληλα συμμετείχε σε έρευνες με θέμα την Βιοχημεία της Άσκησης αλλά και την Τοξικολογία ξενοβιοτικών ουσιών. Μέχρι στιγμής έχει συνυπογράψει 25 δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.  

Το χρονικό διάστημα 2016-2018 εργάστηκε ως Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιομετρήσεων της εταιρείας ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων EATWALK IKE.

Από το 2019 και μετά εργάζεται στην spin off εταιρεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ‘’Foodoxys’’. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο  του βιβλίο με τίτλο ‘’Διαλειμματική Νηστεία και αποφυγή νόσων’’ από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ όπου ήταν συνσυγγραφέας.

Στα ενδιαφέροντά συγκαταλέγονται αθλητικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν συμμετοχή σε αγώνες δρόμου και βουνού μεγάλων αποστάσεων αλλά και συμμετοχή σε αγώνες άρσης βαρών τύπου powerlifting με πανελλήνιες διακρίσεις.

Mάθε τα μυστικά της Διαλειμματικής Νηστείας.
Στη φωτογραφία ο Νίκος Γκουτζουρέλας!
Μετάβαση στο περιεχόμενο