No products in the cart.

No products in the cart.

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του activeat.gr αφορούν ψηφιακά προϊόντα. Για τον λόγο αυτό η αποστολή τους μπορεί να γίνει και μέσω e-mail. Ωστόσο αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του και από το διαιτολογικά γραφείο.

Αφού ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία μέσα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του activeat.gr εσείς θα λάβετε τα εξής στο email που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας 

  • ένα αρχείο με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν 
  • ένα αρχείο που αφορά το ιστορικό σας
  • ένα αρχείο με τις μετρήσεις του σώματός 

Για να συντάξουμε εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο χρειαζόμαστε το ιστορικό σας και τις μετρήσεις σώματος. Συμπληρώνετε τις απαραίτητες πληροφορίες και μας στέλνετε τα αρχεία στο info@activeat.gr. Δείτε εδω τους τρόπους πληρωμής

Εντός 3 – 5 ημερών συντάσσουμε το διατροφικό σας πλάνο και το αποστέλλουμε στο email σας.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής “πληρωμή στο activeat” σας αποστέλλονται τα ίδια αρχεία που αναφέρονται παραπάνω αλλά μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το διαιτολογικό μας γραφείο που βρίσκεται Λάμπρου Κατσώνη 22, Λάρισα.

Αφου ο πελάτης παραλάβει την παραγγελία του υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για διευκρινήσεις και απορίες.