Υπηρεσίες

Δίαιτα εξ αποστάσεως

Η υπηρεσία δίαιτα από απόσταση σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το διαιτολόγο οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε.

Οι συνεδρίες μας γίνονται μέσω internet (e-mail, skype ) και τηλεφώνου και είναι εβδομαδιαίες.
Με τον τρόπο αυτό, έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τις υπηρεσίας του διαιτολογικού μας γραφείου σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή.

1. Συμπληρώνετε τη φόρμα ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας.

Ονοματεπώνυμο:
Ηλικία:
E-mail:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Τρόπος επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail, skype):

2. Στη συνέχεια, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στο σημείο αυτό, η επικοινωνία μας κρίνεται απαραίτητη για να λάβουμε πληροφορίες για το ιατρικό και το διατροφικό ιστορικό σας - αλλά και τις συνήθειές σας - ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες.

3. Διευθετείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Το κόστος κάθε μηνιαίου εξατομικευμένου διαιτολογίου είναι χ ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), το οποίο μπορείτε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής
Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να μας αποσταλεί μέσω φαξ ή μέσω email (Για μεγαλύτερη ευκολία σας προτείνουμε να το φωτογραφίσετε με την κάμερα του κινητού σας και να μας το αποστείλετε μέσω email)
Η μηνιαία αυτή χρέωση περιλαμβάνει την αποστολή 4 εβδομαδιαίων διαιτολογίων ή διατροφών, τα οποία λαμβάνετε σταδιακά ανά εβδομάδα μέσω e-mail, αφότου μας έχετε ενημερώσει για την έκβαση του στόχου σας.
Το κόστος του μήνα προκαταβάλλεται, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ανανεώνετε τη διατροφή σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.

4. Παραλαμβάνετε το διαιτολόγιο σας.
Εν συνεχεία, σας αποστέλλουμε το διατροφικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με βάση τις δικές σας ανάγκες και συνήθειες. Το κάθε διαιτολόγιο είναι διάρκειας 7 ημερών και μετά το πέρας των ημερών αυτών αποστέλλεται το καινούριο πρόγραμμα, ανάλογα και με το στόχο που έχει επιτευχθεί.

5. Απορίες, σχόλια, ενημέρωση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο, οποιαδήποτε στιγμή σας δημιουργηθεί. Ταυτόχρονα, ζητάμε πλήρη ενημέρωση της εξέλιξης του βάρους σας.

Activeat

Διεύθυνση: Λ. Κατσώνη 22
412 23 Λάρισα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2410551537
Κινητό: 6984383713
e-mail: antichalkia@gmail.com

Like us on Facebook

Newsletter

©2017 Activeat.gr. All Rights Reserved. Powered by Primusconsulting.gr.

Search