Τα εύκολα λαζάνια

Ποιος δεν αγαπάει τα λαζάνια;! Σας έχουμε λοιπόν τη συνταγή για να τα απολαύσετε εύκολα, γρήγορα και χωρίς τύψεις!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
250 γρ. λαζάνια λεπτά
5 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή
5 φέτες του τοστ τυρί τύπου γκούντα
1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο χαμηλών λιπαρών
2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κ.σ. αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Nutritional Information
218,25 γρ. Υδατάνθρακες
76 γρ. Λιπαρά
140 γρ. Πρωτεΐνες
2057,5 Kcal Θερμίδες

Directions

1.
Βράζουμε τα λαζάνια σε αρκετό αλατισμένο νερό στο μισό χρόνο από ότι γράφει η συσκευασία.
Mark as complete
2.
Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Mark as complete
3.
Προσθέτουμε το τυρί τύπου γκούντα και τη γαλοπούλα σε τετραγωνάκια, καθώς και το μισό τριμμένο τυρί, λίγο αλάτι και αρκετό πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του πυρέξ.
Mark as complete
4.
Ανακατεύουμε το γάλα με το αλεύρι και περιχύνουμε τα λαζάνια.
Mark as complete
5.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια.
Mark as complete

Notes

Συνοδεύστε με σαλάτα εποχής και έτοιμοι!