No products in the cart.

No products in the cart.

Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ονομάζομαι Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά, είμαι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και δραστηριοποιούμαι στη Λάρισα απ’ όπου και κατάγομαι.

Αντιγόνη - Βασιλική Χαλκιά

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Get Free eBook!

  Πώς μπορείτε να με βρείτε

  Στο ιδιωτικό μου γραφείο παρακολουθώ τα περιστατικά μου από κοντά, αλλά παρέχω και εξ αποστάσεως συνεδρίες. Παράλληλα, διδάσκω στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και συμμετέχω ως εκπαιδευόμενη και ως εκπαιδεύτρια σε συνέδρια και σεμινάρια διατροφής.

  Διατηρώ κανάλι στο youtube << Activeat>> με θέματα διατροφής, μαγειρικής και υγιεινού τρόπου ζωής. 

  Λίγα λόγια για τις σπουδές μου

  Είμαι κάτοχος master στην Τοξικολογία, στις διατροφικές διαταραχές και στην παιδιατρική διατροφή. Έλαβα το δίπλωμά μου στην προσωποποιημένη διατροφή μέσω ανάλυσης DNA, το δίπλωμά μου στον ηλεκτροβελονισμό και στην κινεζική διατροφή, στην αθλητική διατροφή και στην ειδική αγωγή. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα και στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και είμαι NLP practitioner. Συνεχίζω την εκπαιδευτική μου πορεία με το διδακτορικό μου στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με στόχο και ανάγκη την πρόοδό μου αλλά και την πρόοδο της επιστήμης που με τόση αγάπη υπηρετώ. 

  “Μαζί θα θέσουμε στόχους και θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!”

  Η σχέση μου με τη διατροφή ξεκίνησε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και εξελίχθηκε όσο μεγάλωνα, αφού, έχοντας ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, διαπίστωνα συνεχώς την σημαντικότητα της σωστής διατροφής σε σχέση με την συγκέντρωση, την εγκεφαλική λειτουργία, την ψυχολογική κατάσταση, την σωματική υγεία.

   

  s
  Το κλειδί της επιτυχίας

  Πιστεύω ότι το κλειδί στην επιτυχία είναι η άρτια σχέση διαιτολόγου – διαιτώμενου, καθώς στην προσπάθειά μας γινόμαστε <<ένα>> και μοιραζόμαστε τις δύσκολες, τις εύκολες, τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές.

  Αντιγόνη - Βασιλική Χαλκιά

  Οι Συνεργάτες μας

  Βάσω Ρούσσου

  Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

  Σχετικά με εμένα

  Ονομάζομαι Βάσω Ρούσσου και είμαι κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Το 2019, αποφοίτησα από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είμαι τελειόφοιτη του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο» του τμήματος Ιατρικής του ίδιου Πανεπιστημίου.

  Επαγγελματική & εκπαιδευτική δραστηριότητα

   Η δραστηριότητά μου ως διαιτολόγος εκτείνεται και στο πεδίο της έρευνας με απαρχή τη συνεργασία μου με την ομάδα του Πανεπιστημίου της Λεόν στην Ισπανία πάνω στη μελέτη της επίδρασης των φλαβονοειδών σε ορισμένες μορφές καρκίνου. Παράλληλα, λαμβάνω συνεχή ενημέρωση και γνώση σχετικά με τον τομέα της διατροφής παρακολουθώντας και συμμετέχοντας ως εισηγήτρια σε πολυάριθμα συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, όπως το «15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού», στην Αθήνα, το «1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη: Διαιτητική και Νοσηλευτική Φροντίδα», στη Θεσσαλονίκη και η «1η Ημερίδα του τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας με θέμα ‘’Διατροφικές Συνήθειες και Παιδική Παχυσαρκία’’», στην Καρδίτσα. 

  “Η Διατροφή για εμένα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο, τον τροποποιήσιμο παράγοντα στη ζωή μας τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων και όχι μόνο.”

  Αντιμετωπίζω τη διατροφή ως το μέσο για την ισορροπημένη και καλή θρέψη του οργανισμού, ως μέσω κοινωνικοποίησης και θεραπείας, ως έκφραση συναισθημάτων, ως αυτό που είναι, τρόπος ζωής! Βρίσκομαι στην ομάδα του ACTIVEAT καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με στόχο να βρούμε αυτό που λειτουργεί και ταιριάζει στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά. Αυτό, επιτυγχάνεται μέσω της στοχευμένης, εξατομικευμένης προσέγγισης μετά από αξιολόγηση του κάθε ατόμου και φυσικά, της διαρκούς Διατροφικής Εκπαίδευσης.

   

  Ασπασία Τσολάκη

  Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος

  Επαγγελματική & εκπαιδευτική δραστηριότητα

  Η Ασπασία Τσολάκη, ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προχώρησε σε Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Στο γραφείο της παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχικής υγείας και σχεδιάζονται εξατομικευμένες παρεμβάσεις, θέτοντας το άτομο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, σε κέντρα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους, σε κέντρα υποστήριξης ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες υποστήριξης γυναικών και παιδιών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα συνεργάζεται με κέντρα δια βίου μάθησης και εκπαιδευτικούς φορείς στην παροχή εργασιακής συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Άριστον Τεστ ενώ συμμετέχει ενεργά και σε σχολές γονέων.

  Σχετικά με εμένα

  Ονομάζομαι Ξυλοπαρκιώτη Ζωή. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ. Είμαι η υπεύθυνη αισθητικός του activeat ProjectB. Παρέχω υπηρεσίες προσώπου κ σώματος, βοηθώντας τους πελάτες μας να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους. Στόχος μου να βλέπω όσα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπά σας, όραμα μου γυναίκες και άντρες γεμάτοι αυτοπεποίθηση, σκοπός μου υγιή και σφριγηλά σώματα, λαμπερά πρόσωπα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Είμαι εδώ για να τα καταφέρουμε παρέα παρέχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου

  Ξυλοπαρκιώτη Ζωή

  Αισθητικός

  Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής και πακέτα προσφορών με σκοπό να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  Το activeat project b. Είναι ένας χώρος ομορφιάς με κύριο μέλημα μας τη δικιά σου φροντίδα.

  Βασιλίνα Καραφύλλη

  Αισθητικός

  Σχετικά με εμένα

  Ονομάζομαι Βασιλίνα Καραφύλλη, κατάγομαι από τη Λάρισα και είμαι αισθητικός. Αποφοίτησα από το τμήμα  Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του 1ου ΔΙΕΚ Λάρισας. Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του φυσική ομορφιά και δικός μου σκοπός είναι  να την αναδεικνύω.  Επιδιώκω να είμαι πάντα δίπλα στον πελάτη μου και τις ανάγκες του, γι’ αυτό δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και να εξελίσσομαι, προκειμένου να ανταπεξέρχομαι στις προσδοκίες του καθενός. Δική μου επιτυχία είναι όταν και οι ίδιοι οι πελάτες μου αναγνωρίζουν την ομορφιά τους και χαμογελούν αντικρίζοντας την εικόνα τους στον καθρέφτη.

  Σχετικά με εμένα

  Ονομάζομαι Ξυλοπαρκιώτη Ζωή. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ. Είμαι η υπεύθυνη αισθητικός του activeat ProjectB. Παρέχω υπηρεσίες προσώπου κ σώματος, βοηθώντας τους πελάτες μας να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους. Στόχος μου να βλέπω όσα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπά σας, όραμα μου γυναίκες και άντρες γεμάτοι αυτοπεποίθηση, σκοπός μου υγιή και σφριγηλά σώματα, λαμπερά πρόσωπα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Είμαι εδώ για να τα καταφέρουμε παρέα παρέχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου

  ΘΩΜΑΣ ΦΥΛΙΟΣ

  Holistic Personal Development Methods- Specialist Holistic Wellness Coach and Energy Healing Master/Trainer

  Σχετικά

  Πραγματοποιεί τα πρωτοποριακά προγράμματα Corporate Holistic Wellbeing, σε μορφή ατομικών συνεδριών, ομαδικών  σεμιναρίων και εργαστηρίων-workshops.

  Ειδικά σχεδιασμένα για  επιχειρηματίες, Διευθυντές και  στελέχη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες, για να βελτιώσουν και να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στο τομέα τους με κύριο στόχο την ανάπτυξη, την ευημερία και επιτυχία της καριέρας τους και την κερδοφορία της επιχείρησης τους.

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Γεννήθηκε στον Πειραιά. Από την παιδική του ηλικία  είχε μια ιδιαίτερη σύνδεση και αγάπη με την  μουσική όπου αργότερα έκανε  σπουδές στο Royal Conservatory of Music of Toronto στον Καναδά. Η έρευνα  στην θετική ενεργειακή επίδραση της μουσικής  στην ψυχολογία  των ανθρώπων τον οδήγησε  να εκπαιδευτεί βαθύτερα σε ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα ώστε να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από μια βαθύτερη εσωτερική διάσταση. Ο στόχος του ήταν να  ανακαλύψει το προσωπικό του δρόμο εξέλιξης , αυτό- βελτίωσης και της αποστολής του.

  Η αυτογνωσία, οι ολιστικές μέθοδοι προσωπικής ανάπτυξης και αυτό-βελτίωσης  είναι μέχρι σήμερα ο τομέας που ασχολείται με πάθος και ενθουσιασμό. Με όραμά  την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου, τα τελευταία είκοσι χρόνια πραγματοποιεί προγράμματα Βιωματικών Σεμιναρίων Ολιστικών Μεθόδων Αυτό-βελτίωσης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

  Έχει πραγματοποιήσει  εκατοντάδες ομαδικά σεμινάρια και  ατομικές συνεδρίες  δια ζώσης και διαδικτυακά στην Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Συνεργάζεται  με σχολές προσωπικής ανάπτυξης, με εταιρίες-επιχειρήσεις, κέντρα ευεξίας- spa  και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

  Εχει σπουδάσει Μουσική, Bio-Radial Energy Healing , Reiki , Spiritual and Therapeutic Self-knowledge, Conscious Breathing,  Neuro-Linguistic Programming (NLP) ,Timeline, Clinical Hypnotherapy, Refraiming.  

  Η καλύτερη διαιτολόγος ! Φίλη ... άνθρωπος ... μαζί της το ταξίδι στην υγεία κ στην ευεξία είναι καταπληκτικό !

  Olga Deligiannidoy

  Είναι παρά πολύ καλή στη δουλειά της!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΛΑ!!!

  Dimitra Varela

  Εξαιρετικός Ανθρωπος....εξαιρετικη επιστημονας!!!!!!!!

  Γεωργιος Μπιτσικας

  Εξαιρετικη επαγγελματιας, απολυτα συνεννοησιμη με τον πελατη κ αμεσα αποτελεσματα!!

  Vasilis Filippopoulos

  Γνώρισε το Activeat Project B!

  Δημοφιλείς Συνταγές

  Διαβάστε και δοκιμάστε τις δημοφιλέστερες συνταγές μας

  Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε την σχέση σας με το φαγητό ακολουθήστε μας στο @activeat.gr ή στο @antigoni_chalkia για καθημερινές διατροφικές ιδέες και συμβουλές

  Newsletter

  Κάνε εγγραφή για να κατεβάσεις δωρεάν το ebook "Συνταγή στο πι & φι" με υγιείνες και γευστικές συνταγές και να ενημερώνεσαι για τα νέα μας!