Ομελέτα φούρνου
Βαρέθηκες την κλασική ομελέτα στο τηγάνι μόνο με αυγά;; Σου έχουμε τη λύση! Άκρως απολαυστική ομελέτα φούρνου, για να σας χορτάσει μεσημέρι, βράδυ αλλά και πρωί!
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
6 αβγά | |
1 κρεμμύδι ξερό σε φέτες | |
3 μανιτάρια σε φέτες | |
1/2 Πιπεριά κόκκινη | |
1/2 Πιπεριά πράσινη | |
1/2 Πιπεριά πορτοκαλί | |
1/2 Πιπεριά κίτρινη | |
5 φέτες γαλοπούλα | |
100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη | |
60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη | |
100 γρ. φέτα τριμμένη | |
3 φέτες μπέικον | |
100 γρ. μοτσαρέλα | |
Αλάτι πιπέρι | |
3 κ.σ. ελαιόλαδο. | |
100 ml γάλα φρέσκο |
Nutritional Information
22,1 γρ.
Υδατάνθρακες
131,1 γρ.
Λιπαρά
161,4 γρ.
Πρωτεΐνες
1917,5 Kcal
Θερμίδες
Directions
1.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα λαχανικά και τα αλλαντικά μαζί με λίγο αλατοπίπερο.
Mark as complete
2.
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με γάλα και τα τυριά και προσθέτουμε τα λαχανικά αφού κρυώσουν.
Mark as complete
3.
Τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Mark as complete