Κοτόπουλο με μοτσαρέλα, ελιές και πέστο!

Χρόνος Παρασκευής: 15-20 min

Δυσκολία: Πανεύκολη!

Μερίδες: 4

Περιγραφή: Υπέροχη ιδέα για να συνδυάσετε το κοτόπουλο σας! Νόστιμο πιάτο και πολύ χαμηλό σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο ανά μερίδα και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη!

Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλο

4 λεπτές φέτες μοτσαρέλα

4 κουταλιές πέστο

50 γρ. ελιές

100 γρ. ντομάτα, κομμένη σε φέτες

10 γρ. φρέσκο βασιλικό

λίγο αλατοπίπερο

Διατροφικές πληροφορίες/μερίδα:
Υδατάνθρακες: 3 γρ.
Λίπος: 17,5 γρ.
Πρωτεΐνη: 38 γρ.
Θερμίδες: 320 kcal

Οδηγίες σε βήματα

  1. Ψήνετε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά, φροντίζοντας να ροδίσει κι από τις δύο πλευρές.
  2. Απλώνετε 1 κουταλιά πέστο σε κάθε στήθος.
  3. Tοποθετείτε από πάνω 1 φέτα μοτσαρέλα, τις ντομάτες και τις ελιές.
  4. Τα ψήνετε στο γκριλ για 10 λεπτά περίπου.
  5. Aλατοπιπερώνετε και σερβίρετε με φρέσκο βασιλικό.


Σημειώσεις
. Σερβίρετε με μια πλούσια σαλάτα εποχής και κάντε το έτσι ακόμα πιο… δροσιστικό!

Activeat Team – Η ομάδα του Activeat

2410551537

Λάμπρου Κατσώνη 22, Λάρισα