Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδι

super easy

Απίστευτη σαλάτα για να συνδυάσει κρέας, ακόμα και κάποιο λαδερό φαγητό!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
500 γρ παντζάρια βρασμένα
300 γρ γιαούρτι 2%
2 κ σούπας τυρί κρέμα light
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ σ ξυδι
2-3 κ σ ελαιόλαδο
1 κ σ δυόσμος
1/2 φλιτζ καρύδι ψίχα

Directions

1.
Αφού καθαρίσουμε και κόψουμε τα παντζάρια μας, τα βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο ή πολύ ψιλοκομμένο, τo τυρί κρέμα, το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε!
Mark as complete
2.
Mark as complete