Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδι
super easy
Απίστευτη σαλάτα για να συνδυάσει κρέας, ακόμα και κάποιο λαδερό φαγητό!
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
500 γρ παντζάρια βρασμένα | |
300 γρ γιαούρτι 2% | |
2 κ σούπας τυρί κρέμα light | |
2 σκελίδες σκόρδο | |
2 κ σ ξυδι | |
2-3 κ σ ελαιόλαδο | |
1 κ σ δυόσμος | |
1/2 φλιτζ καρύδι ψίχα |
Directions
1.
Αφού καθαρίσουμε και κόψουμε τα παντζάρια μας, τα βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο ή πολύ ψιλοκομμένο, τo τυρί κρέμα, το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε!
Mark as complete
2.
Mark as complete