Μπρουσκέτες με ψητές πιπεριές

Πανεύκολη πρόταση, πραγματικά για όλες τις ώρες της ημέρας! Υπέροχος τρόπος
ένταξης περισσότερων λαχανικών μέσα στην ημέρα και άκρως καλοκαιρινός, θυμίζει ντάκο!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
2 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
3κ.σούπας ελαιόλαδο
1 μικρή σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1κ.σούπας φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
2 κίτρινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι
1/3 της κούπας τριμμένη φέτα
Φρέσκια ρίγανη
Nutritional Information
Υδατάνθρακες: 35 γρ.
Λίπος: 23 γρ
Πρωτεΐνη: 12 γρ.
Θερμίδες: 389 kcal

Directions

1.
Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με λίγο λάδι και το σκόρδο και τις φρυγανίζουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα μέχρι να ροδίσουν
Mark as complete
2.
Αλείφουμε τις πιπεριές με το υπόλοιπο λάδι και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους και αμέσως μόλις βγουν, τις βάζουμε σε μπολ και τις σκεπάζουμε με μεμβράνη. Αφού κρυώσουν θα φύγει η φλούδα πολύ εύκολα.
Mark as complete
3.
Γαρνίρουμε τις πιπεριές πάνω στις φέτες ψωμιού πασπαλισμένες με κρεμμυδάκι, φέτα και ρίγανη
Mark as complete

Notes

. Η ίδια ακριβώς συνταγή μπορεί να γίνει και με μελιτζάνες!