Vegan Curry- Ρεβύθια και Κολοκύθα

1 h + 30 min

medium

4

Γεύμα κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Ένας τρόπος που θα σας κάνει να λατρέψετε τα ρεβύθια και να εντάξετε την κολοκύθα στη διατροφή σας! Απολαύστε με μια νότα Ινδίας στο τραπέζι σας!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200 γρ. Κολοκύθα Κίτρινη, κομμένη σε κύβους
400 γρ. ρεβύθια (είτε από κονσέρβα ή ψημένα στο σπίτι)
100 γρ. φασολάκια, κατεψυγμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
400 γρ. γάλα (ή κρέμα) καρύδας
250 ml. ζωμό λαχανικών (ή ζωμό από τα ρεβύθια που ψήσατε στο σπίτι)
1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών γκάραμ μασάλα (garam masala)
1 κ.σ κοφτή μείγμα μπαχαρικών κάρυ (curry)
1 κ.σ. λάδι καρύδας
φυλλαράκια μέντας (προαιρετικά για το σερβίρισμα)
Nutritional Information
128 γρ Υδατάνθρακες
115,5 γρ Λιπαρά
65,2 γρ Πρωτεΐνες
1702 Kcal Θερμίδες

Directions

1.
Προετοιμασία ρεβυθιών (εκτός αν προτιμήσετε τα έτοιμα)
Mark as complete
2.
Βάζετε τα υλικά ως αναγράφονται στη συνταγή στο τηγάνι με το λάδι καρύδας.
Mark as complete
3.
Προσθέτετε στο τέλος και τα φασολάκια με αυξημένη ένταση της φωτιάς και ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά.
Mark as complete

Notes

Πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά λόγω της κολοκύθας μας!