Μπιφτέκια με σολομό
Μία ιδέα για μσημεριανό ή και βραδινό γεύμα με βάση το σολομό. Ένας άλλος τρόπος να καταναλώσετε το ψάρι σας μέσα στη βδομάδα, ειδικότερα αν είστε από αυτούς που δεν προτιμούν τα ψάρια.
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
1 φιλέτο σολομού χωρίς κόκκαλο | |
2 πιπεριές πολύχρωμες όχι πράσινες | |
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι | |
1 φλιτζάνι ξερό ψωμί τριμμένο | |
1 κ.σ . soya sause | |
1 κ.γ. μαγιονέζα light | |
Μαϊντανό | |
2 αβγά | |
Αλάτι, πιπέρι | |
σκόρδο σκόνη |
Nutritional Information
61 γρ.
Υδατάνθρακες
29 γρ.
Λιπαρά
58,5 γρ.
Πρωτεΐνες
731 Kcal
Θερμίδες
Directions
1.
Ψήνουμε το σολομό με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη, σε δυνατό φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.
Mark as complete
2.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο να μαραθεί το κρεμμύδι και την πιπεριά πολύ ψιλοκομμένα.
Mark as complete
3.
Αφού ψηθεί ο σολομός με δύο πιρούνια τον σπάμε σε μικρά κομμάτια και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με κρεμμύδια, πιπεριές και όλα τα υλικά μας μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δίνουμε σχήμα και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Mark as complete
Notes
Πλούσια σε Ω3 λιπαρά και πρωτείνη.
Για συνοδευτικό συστήνεται μια δροσερή πράσινη σαλάτα και λίγο δροσερό γιαούρτι με άνηθο και ξύσμα λεμονιού!