Καγιανάς με φέτα και λαχανικά

Εύκολο, γρήγορο, παραδοσιακό και πεντανόστιμο γεύμα για να μας λύσει τα χέρια μεσημέρι αλλά και βράδυ!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Χρωματιστές πιπεριές
2 μεγάλες ντομάτες
5 αυγά
Φέτα 200 γρ
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο

Directions

1.
Προσθέτουμε τα υλικά μας σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο, αφού έχουμε σοτάρει τα λαχανικά μας στην αρχή.
Mark as complete
2.
Ανακατεύουμε, ώστε να πάρει το μίγμα μας τη μορφή καγιανά. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και είμαστε έτοιμοι!
Mark as complete

Notes

Τόσο απλά και νόστιμα! Καλή μας όρεξη!