Μελιτζανοσαλάτα του καλοκαιριού

Θα χρειαστείς:

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
5 μελιτζάνες φλάσκες
1-2 σκελίδες σκόρδο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χυμό από 1 μικρό λεμόνι
2-3 κ σ ξύδι λευκό
Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
Ψιλοκομμένο μαϊντανό (περίπου 2 κ σ)

Directions

1.
Εκτέλεση (πιο απλή πεθαίνεις!):
Ψήνουμε τις μελιτζάνες μας για περίπου 10 λεπτά από κάθε μεριά.
Mark as complete
2.
Μόλις είναι έτοιμες, τις ξεφλουδίζουμε και τις στραγγίζουμε από τα υγρά τους με πια πετσέτα.
Mark as complete
3.
Τις ψιλοκόβουμε, τοποθετούμε σε βαθύ μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Mark as complete
4.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο.
Mark as complete

Notes

Σερβίρετε από το ψυγείο και καλή απόλαυση ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει..!